Kami percaya perniagaan

akan terus maju apabila semangat dan motivasi sentiasa ada dalam diri.

Tentang Syarikat KamiKarismatic Sdn Bhd adalah sebuah syarikat Teknologi Maklumat, Komunikasi dan Teknologi (ICT) yang diasaskan oleh sekumpulan Bumiputera Malaysia pada tahun 2007. Pasukan kami yang terdiri daripada golongan profesional dan pakar dan berbakat dalam infrastruktur rangkaian, keselamatan rangkaian & komunikasi, pelayan(server) & penyimpanan, e-Security & kawalan akses dan pembekal penyelesaian IT.

Kami adalah komited, berkarisma dan bersemangat dengan kerja kami untuk memenuhi keperluan dan jangkaan anda. Dalam mencapai keperluan pelanggan, kami menawarkan teknologi terkini dengan kualiti yang tinggi dan perkhidmatan pada kos yang minimum. Dalam Ke arah pembangunan masa depan, kami berusaha untuk mengganti semua cara tradisional kerja untuk era baru ICT.

Dengan profesional dan pengalaman kakitangan bersama-sama dengan kewangan yang kukuh, kami memandang jauh untuk mengembangkan produk dan perkhidmatan kami untuk menjadi penyedia IT bertaraf dunia.

Our Gallery

Misi dan Budaya

Rakan strategik kami di seluruh dunia semua berkongsi budaya yang sama terdiri daripada enam nilai universal seperti berikut:

1) Perkhidmatan

2) Kualiti

3) Ketetapan

4) Komitmen

5) Semangat

6) Integriti

Ini bukanlah hanya tertulis semata-mata, budaya kami adalah satu kuasa yang nyata, salah satu yang melangkaui geografi dan bahasa, dan meresap dengan segala apa yang kita lakukan sebagai nilai dalam syarikat. Nilai-nilai ini memberi inspirasi kepada cara kami melayani pelanggan-pelanggan kami, yang bergantung kepada profesional Ecolab sebagai rakan kongsi yang sealiran dalam menjayakan perniagaan mereka. Kami bukan sahaja menyediakan mereka dengan produk yang terbaik, teknologi dan perkhidmatan, tetapi kami mendengar mereka, bertindak dengan cepat dengan keperluan semasa mereka, menjangka keperluan masa depan, dan bersama perniagaan mereka setiap hari. Kami juga menuntut menjadi penyokong yang bertanggungjawab komuniti di mana kami tinggal dan bekerja, dan kami berkongsi segalanya untuk semua.

Falsafah

Kami percaya bahawa perniagaan akan berjaya hanya apabila mereka mempunyai orang yang tepat dengan motivasi yang betul. Oleh itu, kami telah membina nilai-nilai yang kukuh dengan falsafah ini. Rekod kami jelas menunjukkan bahawa kami mengotakan janji kami untuk menyediakan pelanggan kami dengan gabungan optimum kecemerlangan teknikal dan kecekapan kos untuk menyelesaikan masalah IT mereka.

Strategi

Satu strategi yang jelas memberi petunjuk tindakan harian Karismatic Sdn Bhd yang dipanggil "Pelan Tindakan Penyelesaian Menyeluruh", ia bermakna menyediakan menyediakan perundingan, produk, peralatan, latihan dan perkhidmatan untuk menyelesaikan pelbagai cabaran pelanggan yang meluas. Melaksanakan strategi ini diterjemahkan terus ke dalam keupayaan kami untuk membantu pelanggan mencapai penyelesaian kos efektif dan memenuhi misi Karismatic Sdn Bhd untuk menyediakan penyelesaian yang unggul menjadikan dunia yang lebih bersih.

Carta Organisasi

Perkhidmatan Kami

Network Infrastructure

Provide advance communication services and infrastructure includes the physical hardware used to transmit data electronically .

Network Security

Manage and secure network for all kinds of situations.The larger the business, the high maintainance needed.

Server And Storage

Server installation and configuration for Windows and Linux environments and network solution for all types of company.

E-Security

Design,supply and installation of Electronic Security and surveillance System and peripherals(CCTV Analog/didital/IP) .

IT Hardware

Provide hardware and application development, customization for various business requirements that are needed by the technology.

App Solution Provider

Design and development of mobile application that support cloud environment for iOS,Blackberry and Android.

Kepakaran Kami

Network Infrastructure,Security

 • Firewall
 • Antivirus
 • Virtualization
 • Load Balancer
 • Wireless Solution

E-Security And Access Control

 • CCTV(Analog Digital/IP)
 • Maintenance And Services
 • Biometric System (Face/Thumb/Palm)
 • Access Door/Attendance/Visitor System
 • Electronic Security And Surveillance System

IT Hardware/Application Solution Provider

 • Mobile Application(Apps)
 • Cloud Computing Solution
 • Asset Management Software
 • Business Intelligent Software
 • Application Updates And Upgrades

Hubungi Kami

Alamat:
Karismatic Sdn. Bhd. (777125-U)
Block C, 5-10 Park Avenue,
Jalan PJU 10/1, Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya, Selangor.
Malaysia

Emel:
admin@karismatic.com.my

No Telefon:
+603-61417752

No Fax:
+603-61481752

Laman Web:
www.karismatic.com.my